Опубліковані перші зображення BMW 2 Series Active Tourer

Баварці готують нове покоління свого компактвена, і завдяки останнім шпигунських фотознімкам замаскованих прототипів ми можемо уявити, як буде виглядати новачок.

Вперше компактвен BMW дебютував у 2014 році і став серійною версією концептів Active Tourer 2012 року та Active Tourer Outdoor 2013 року. Він також став першим автомобілем BMW з переднім приводом. Через рік з’явилася подовжена версія Gran Tourer з 7-місним салоном. Разом з рестайлінгом 2018 року з’явилася інформація про те, що через низький попит на сегменті компактвен не отримає наступника.

Попри це, нове покоління вже кілька разів потрапляло в об’єктиви шпигунських фотокамер, тому можна бути впевненими, що абсолютно новий BMW 2 Series Active Tourer все-таки з’явиться. На відміну від поточної моделі наступник отримає нову передню панель з більшими ґратами радіатора, вужчі фари іншої форми, а також встановлені на ніжках дзеркала заднього виду.

Пропорції нового компактвена схожі з нинішніми, однак пластика боковин стане складнішою: Active Tourer позбудеться класичного «вигину Хофмайстера», а лінія бічного скління в задній частині буде схожа на кросовер X3. Нові задні ліхтарі за формою і графікою нагадують BMW Х5 в кузові G05.

Active Tourer другого покоління буде пересуватися на передньопривідній платформі FAAR, яку вже використовують новий хетчбек 1 Series і седан 2 Series Gran Coupe. Не виключено, що компактвен перенесе гаму трьох- і чотирьох-циліндрових моторів, а також опціональний повний привід xDrive.

Новинка може дебютувати до кінця цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти