Новий електричний кросовер Kia буде запущений в наступному році

Kia підтвердила, що в наступному році запустить повністю новий електричний кросовер, заснований на концепції Imagine, вперше представленій на Женевському автосалоні в 2019 році.

Це буде перший серійний автомобіль, створений на основі E-GMP, розробленої Hyundai Group. Кросовер також скористається перевагами недавньої співпраці Kia з експертом з електроустаткування Rimac, щоб запропонувати «неймовірну» продуктивність, яка пізніше буде поширена на більш масові моделі в лінійці Kia.

Боси Kia підтвердили, що майбутній EV буде мати «близько 300 миль» діапазону і буде пропонувати «час перезаряджання менше ніж 20 хвилин». Платформа E-GMP кросовера також буде оснащена тією ж технологією 800 В, що і Porsche Taycan, і буде працювати з мережею швидкої зарядки IONITY потужністю 350 кВт.

Корейська фірма також готує гарячу версію EV, яка буде конкурувати з Taycan за рівнем продуктивності. Головний виконавчий директор Kia Motors Europe Еміліо Еррера сказав Auto Express: «У новому EV у нас буде високоефективний автомобіль, такий як e-GT».

Kia в даний час тримає в секреті всі технічні деталі і технічні характеристики платформи E-GMP. Стиль автомобіля буде натхненний концепцією Imagine by Kia і представлений в наших ексклюзивних зображеннях. Серійна модель повинна мати форму нетрадиційного позашляховика C-сегмента із стилізованою інтерпретацією фірмової решітки «Tiger Nose» і гострою задньою частиною в стилі фастбек.

Під час запуску концепції Imagine на Женевському автосалоні в 2019 році тодішній головний дизайнер Kia Люк Донкерволк припустив, що між шоу-машиною і готовим до виробництва кросовером мало що потрібно буде міняти.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти