Maserati Levante оновлює інтер’єр

Оновлений кросовер Maserati Levante був помічений на тестах.

Італійська марка почала продавати розкішний позашляховик в США в 2016 році. Через чотири роки Maserati пора дати своєму позашляховику таке необхідне оновлення, і в об’єктиви шпигунських фотокамер періодично почали попадатися прототипи моделі, хоча не варто очікувати занадто багато в плані зовнішніх естетичних оновлень.

Пара злегка прихованих маскувальною плівкою прототипів позашляховика Levante були помічені під час випробувань, цілком ймовірно, недалеко від заводу автовиробника в Турині, Італія. На передній панелі будь-яких видимих змін немає, проте на білому прототипі задні ліхтарі приховані, що може говорити про те, що Maserati оновлює конфігурацію задніх ліхтарів майбутньої моделі 2021 року.

У той час як здається, що немає ніяких видимих змін в зовнішності Levante, основна частина модернізації доведеться, швидше за все, на інтер’єр, що видно на критій приладовій панелі іншого прототипу, який тестувався тут же. Слід зазначити, що Fiat Chrysler Automobiles оголосила про оновлення своєї інформаційно-розважальної системи Uconnect, яка, ймовірно, буде використовуватися не тільки в новому Levante.

Це не перший випадок, коли Levante 2021 модельного року проводить тестові випробування на дорогах загального користування. Ще в лютому Levante Trofeo з новим 4.0-літровим V8 під капотом, який видає 590 кінських сил проводив тестування на снігу — також з критим салоном. Очікується, що оновлений позашляховик з незначними зовнішніми змінами буде представлений в другій половині цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти