Опублікували перші зображення BMW X8 M

Тепер залишилося дочекатися офіційного підтвердження його виходу на ринок.

Перші повідомлення про запуск BMW X8 почали з’являтися з 2017 року — з моменту, коли Сполучені Штати оголосили про свій вихід з Паризької кліматичної угоди. Цей рік стане ранньою датою згадки новинки, але BMW ще належить офіційно підтвердити появу версії X7 із закругленою задньою частиною.

Але знову ж таки, шанувальники баварської марки сподіваються і твердо вірять в те, що X8 з’явиться на ринку, а разом з ним і його високопродуктивна версія M. Дизайнер Тобіас Баттнер в Facebook опублікував рендерні зображення обох топових позашляховиків BMW. Звичайно, як і передбачалося, X8, ймовірно, буде мати масивну решітку BMW, яка широко «рекламується» на майбутніх баварських моделях. Для версії M художник використовував затемнене моделювання і агресивно-відточені бампери і бічні спідниці.

За попередньою інформацією, 750 кінських сил будуть проводитися передбачуваною гібридною силовою установкою X8 M. Також вважається, що X8 M матиме повний привід, який може перемикатися на задній привід, як BMW M5. На жаль, BMW ще не підтвердила X8, тим більше його M-версію, проте, торгова назва X8 M вже зареєстрована, тому це свідчить про те, що робота над даною моделлю буде тривати.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти