Новий семимісний Range Rover Evoque вивели на тести

Land Rover, можливо, зараз зайнятий тестуванням Range Rover наступного покоління, але це не означає, що британський бренд не докладає зусиль до найменшої моделі лінійки, Range Rover Evoque.

Як повідомляється, новий Evoque отримає оновлену моторну гамму. Однак здається, що Land Rover не зупиняється на досягнутому, коли мова заходить про розробку рестайлінгової версії кросовера. Ці недавні шпигунські зображення показують, що Evoque буде мати семимісну версію, що можна побачити по подовженому кузову; задні вікна і дах тут збільшені для розміщення третього ряду.

Звичайно, довший кузов цього прототипу Evoque – це просто ефект збільшеної колісної бази, щоб звільнити місце ще двом пасажирам.

Неясно, чи вийде семимісний Range Rover Evoque на ринок США і Європи, але, з огляду на поточну тенденцію, Китай та інші азіатські ринки точно отримають таку модифікацію. Як ми всі знаємо, китайський ринок воліє бачити великі і довші автомобілі, тому автовиробники прагнуть адаптуватися до вимог, щоб задовольнити попит.

Крім довшого кузова, автомобіль практично не має зовнішніх відмінностей від актуальної моделі. Однак, як ми дізналися на початку цього року, Range Rover Evoque і Discovery Sport отримають гібридні силові установки.

Ядром цієї системи PHEV є 1,5-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом, що видає 197 к.с. потужності, а в парі з ним працює електромотор потужністю 107 к.с., встановлений на задній осі. Живить його АКБ потужністю 15 кВт/год. Стверджується, що Evoque P300e має запас ходу виключно на електротязі до 66 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти