Наступне покоління Lexus NX порадує дизайном і потужним двигуном

Кросовер Lexus NX був представлений в квітні 2014 року. Модель підходить до кінця свого життєвого циклу, цілком логічно, що в японській пресі з’явилися перші подробиці про наступне покоління.

Першими зображеннями паркетника ділиться видання BestCarWeb. Поки це всього лише малюнок стороннього дизайнера, заснований на витоках і припущеннях. Такі скетчі бувають дуже близькі до новинки.

Майбутній NX буде побудований на тій же платформі, що і Toyota RAV4 з Toyota Harrier. Всі автомобілі об’єднає величина колісної бази – 2690 мм. При загальній довжині кузова 4630 мм Lexus виявиться трохи компактнішим, ніж Harrier. За запасом простору всередині машини Lexus NX також близький до новинки від Тойоти.

Агрегати теж запозичать у родинних моделей. Базовий гібридний варіант THS II на базі 2,5-літрового двигуна A25A-FXS (178 к.с. і 221 Нм) буде володіти загальною потужністю 222 к.с. Гібрид отримає 306 к.с.

При цьому очікується поява і нового 2,4-літрового турбомотора, який поки не встановлюється на інші моделі компанії. Передбачається, що його потужність перевищить 300 к.с.

Вихід наступного покоління Lexus NX запланований на 2022 рік.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти