Chery офіційно представила новий Tiggo 5x

Компанія Chery Automobile випустила кілька офіційних знімків нового покоління Tiggo 5x. На них можна побачити, що новий автомобіль зазнав безліч змін, успадкувавши мову дизайну сімейства «Life In Motion».

Автомобіль оснащується світлодіодними фарами, динамічними ДГЗ і багатьма модними елементами, які освіжили передню частину моделі. При цьому загальна стилістика Tiggo 5x зберегла риси попередника. Що стосується розмірів кузова, Tiggo 5x має габарити 4358x1830x1670 мм і колісну базу 2630 мм.

Задня частина отримала ряд хромованих елементів, які розширюють візуальне співвідношення задньої частини кузова і перегукуються зі спортивними здвоєними патрубками вихлопної системи, що робить загальну стилістику задньої частини більш уніфікованою. Задній бампер, оснащений срібними накладками, перегукується з накладками переднього бампера, створюючи сильне відчуття візуальної безперервності.

У салоні Tiggo 5x зміни ще більш очевидні: великі екрани мультимедійної системи і повністю цифрової «приборки», а також сенсорна панель управління основними функціями виглядають досить технологічно. У моторній гамі, правда, змін не відбулося автомобіль пропонується з 1,5-літровим безнаддувним двигуном і 1,5-літровим турбованим агрегатом, як на актуальній моделі. В якості трансмісії запропонують 5-ступінчасту КПП, «робот» CVT і 6-ступінчастий “автомат” з двома зчепленнями.

Старт продажів оновленого Chery Tiggo 5x в Китаї намічений на липень.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти