Peugeot представила нову компактну модель (фото)

Французька компанія Peugeot представила оновлену модель Peugeot 108. Зовні автомобіль не отримав жодних кардинальних змін за винятком оновленої палітри кольорів, куди був доданий зелений металік і два комплекти декору – сірий та зелений.

Базова версія Peugeot 108 оснащується світлодіодними денними ходовими вогнями, електричними склопідйомниками, кондиціонером і мультимедійною системою з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay та 7-дюймовим сенсорним екраном. Крім того автомобіль отримав дві подушки безпеки, систему допомоги при рушанні на підйомі і датчики тиску в шинах.

За доплату покупці можуть придбати 15-дюймові колісні диски, передні протитуманні фари, функцію безключевого доступу в салон, камеру заднього виду, контрастний дах для версії зі зсувним верхом, мультимедійну систему з навігацією і комплект додаткових систем безпеки.

Оновлений Peugeot 108 комплектується безальтернативним 1,0-літровим бензиновим мотором на 72 к.с. і 126 Нм крутного моменту, який працює в парі з 5-ступінчастою МКПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти