GM опублікувала тизер нового GMC Hummer EV

Нове відео демонструє відроджений у вигляді електричного пікапа Hummer, дебют якого відбудеться вже цієї осені.

На жаль, компанія поки не надасть точну дату прем’єри. Відомо тільки, що серійне виробництво моделі стартує через рік після дебюту — восени 2021 року. GMC планує представити новий Hummer EV під час онлайн-заходу, але, схоже, цк може бути більше, ніж стандартна трансляція.

«Ми будемо використовувати технології віртуальної і доповненої реальності, щоб розповісти нашу історію», – сказала генеральний директор GM Мері Барра під час радіоінтерв’ю в червні.

Продаж Hummer EV восени 2021 року означає, що пікап може вийти на ринок приблизно водночас з Tesla Cybertruck, і, можливо, навіть стане краще новинки Ілона Маска.

EV Hummer отримає 1000-сильну електричну силову установку і зможе розганятися до 100 км/год приблизно за 3,0 секунди. В анонсі також говориться, що пікап забезпечує «чудові можливості на дорозі і бездоріжжі».

Інженери використовуватимуть нові акумуляторні батареї Ultium від General Motor, ємність яких може варіюватися від 50 до 200 кВт/год. Можливість швидкої зарядки від мережі з постійним струмом до 350 кіловатів повинна забезпечувати досить швидку перезарядку.

Ходять чутки, що General Motors розглядає можливість інвестувати близько 1 млрд доларів в завод у Вентцвілле, де в даний час складаються пікапи Chevrolet Colorado і GMC Canyon. Новий позашляховик може бути побудований на їх основі, а значить це буде рамна модель.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти