Мотоцикли від Loncin – новий рівень якості та динамічності

Loncin – китайська компанія, яка зарекомендувала себе як потужний виробник якісної мототехніки. Темпи розвитку концерну стрімкі. Він вже займає велику нішу на світовому ринку і може сміливо конкурувати навіть з найвідомішими виробниками мотопродукції. Все завдяки впровадженню сміливих рішень, залученню кращих спеціалістів. На кожному з етапів здійснюється ретельний контроль якості. Завдяки цьому «Лонсін» досягає грандіозних результатів, що відображені в стабільній роботі і тривалому терміні експлуатації мотоциклів.

Стратегія лідерства

Loncin входить в список провідних компаній КНР. Концерн заснований в 1993 році, а вже з 2001 року займає лідируючі позиції серед мотовиробників. Виготовляє також двигуни, які використовуються в різних сферах. Компанія має понад 200 дочірніх підприємств, її офіси знаходяться в 100 країнах світу. Таких успіхів концерн не зміг би досягти, якби не випускав справді якісну продукцію. Велика кількість напрацювань і співпраця зі світовими брендами, такими як BMW, дозволяє створювати конкурентні мотоцикли.

У компанії є широкий вибір мотоциклів, який здатний задовольнити кожного клієнта. Серед цікавих розробок можна виділити:

  • Loncin Voge 500R – нова модель класу Street с двигуном KE500. Уже зарекомендувала себе з кращої сторони. На ній встановлена надійна гальмівна система Nissin з гальмівними супортами фірми BOSCH. Вирізняється плавністю ходу по рівній дорозі, на бездоріжжі і при проходженні поворотів.
  • Voge 300 R. Оснащений двигуном YF300 з системою рідинного охолодження, який також закуповує японський бренд Кавасакі. Комплектація мотоцикла максимальна – безкамерні шини Cordial, гальмівна система і супорта італійського бренду Brembo, вся світлотехніка LED. Модель демонструє ідеальний баланс і хорошу керованість, при цьому вона потужна і зухвала, дозволяє отримати драйв і яскраві емоції.
  • Voge 300 RR. Оснащений одноциліндровим двигуном YF300 (тип Kawasaki KLX) з рідинною системою охолодження. Достатня ширина моделі обумовлює спокійну їзду, робить мотоцикл більш стійким і керованим. Розхід палива невеликий. Гальмівна система надійна, забезпечує швидкий відгук і дарує відчуття безпеки.

Завдяки високій якості деталей і довгому терміну служби техніки бренд позитивно зарекомендував себе на ринку. Разом із мотоциклом Loncin водій має можливість відчути всі переваги інноваційних технологій та сучасного дизайну.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти