Етапи партнерської програми. Що Tesla дає своїм партнерам?

Tesla Motors Inc. – одна з найперспективніших торгових марок сучасності. Компанія стрімко розвивається і є лідером по просуванню інноваційних технологій і екологічних джерел енергії.

Не дивно, що цінність акцій компанії неухильно зростає, і мільйони людей замислюються про партнерство з легендарним брендом. В Україні цю ідею можна реалізувати завдяки компанії Nasdaq Group Ukraine і партнерській програмі Tesla, до якої може приєднатися кожен бажаючий. Поговоримо детальніше про етапи цієї програми і привілеях, які вона надає.

Особливості партнерства

Все що потрібно від партнерів Tesla – сприяти поширенню товарів і послуг компанії. Співпрацю з нею можна перетворити на прибутковий бізнес і при цьому зробити свій внесок в розвиток сучасних технологій і просування екологічного способу життя. Прибуток і кількість привілеїв, які отримують учасники партнерської програми, залежать від її рівня і кількості залучених клієнтів (рефералів).

Швидкий старт

Перший крок до співпраці з Tesla – реєстрація на сайті офіційного партнерського офісу компанії, Tesla Group Україна, відгуки про який можна без зусиль знайти в інтернеті. За допомогою даної компанії відкривається можливість для придбання цінних паперів, знаменитих електрокарів, акумуляторів Powerwall, сонячних панелей і інших продуктів торгової марки Tesla. Десятки клієнтів Tesla Group Ukraine вже скористалися перевагами партнерської програми, завдяки якій можна заробити і отримати вагомі знижки на продукцію.

П’ять етапів партнерської програми Tesla в Україні

Етап 1: Tesla Light

Щоб потрапити на перший рівень програми, необхідно залучити двох рефералів, клієнтів, які перейшли на сайт https://tesla-group.com.ua/ по спеціальному посиланню або вказали при покупці наданий партнером промокод.

Які бонуси отримують учасники Tesla Light? По-перше, 15% знижку на акумулятор Powerwall і можливість заощадити $ 8000 при покупці унікального продукту, який забезпечить вам безперебійний доступ до екологічно чистої енергії. По-друге, $ 200 на особистий рахунок Nasdaq.

Етап 2: Tesla Average

Наступний рівень програми – п’ять рефералів, залучених учасником. Список привілеїв на цьому етапі істотно розширюється: баланс на рахунку Nasdaq зростає до $ 500, знижка на Powerwall – до 30%.

Крім того, Average-партнер отримує 10% знижку на автомобіль Tesla Model 3, передзамовлення на який можна оформити в українському партнерському офісі. У грошовому еквіваленті це близько $ 3500 економії при покупці надійного і безпечного електрокара.

Етап 3: Tesla Advanced

Для отримання статусу Advanced потрібно привести в компанію десятьох клієнтів. На цьому рівні партнер отримує в подарунок сонячну батарею Powerwall 2и $1000 на особистий рахунок Nasdaq. Також партнеру надають знижку на покупку автомобіля Tesla Model S – 20%, або $7000.

Етап 4: Tesla Junior Partner

Це перехід на принципово новий рівень співпраці з компанією. Щоб отримати статус Tesla Junior Partner, потрібно привести в компанію 20 нових клієнтів.

На цьому етапі партнер може відкрити регіональний офіс і заробляти на продажу унікальної продукції Tesla. Крім того, партнеру надають знижку в 30% ($ 10 500) на електрокар Tesla Model 3 і $2000 на рахунок Nasdaq.

На цьому привілеї не закінчуються, Junior Partner отримує в подарунок унікальну систему енергозабезпечення будинку – комплект акумулятору Powerwall і черепиці (дахівки) з вбудованими сонячними панелями Solar Roof.

Етап 5. Tesla Partner

П’ятий рівень партнерської програми Tesla Partner надає партнеру максимум привілеїв. В першу чергу – офіційний статус партнера і можливість відкрити свій партнерський офіс в своєму рідному місті. Для цього потрібно привести в компанію 50 нових клієнтів.

Баланс на бонусному рахунку Tesla Partner зростає до $ 5000, а договір франчайзингу гарантує йому 7% знижку на всю продукцію. І, головне – на знак подяки за плідну співпрацю компанія дарує партнеру електрокар Tesla Model 3!

Додатковий прибуток можна отримати за рахунок інвестицій в цінні папери Tesla Inc., купівлю яких також можна оформити за допомогою компанії Nasdaq Group Ukraine. Акції та облігації знаменитої корпорації принесуть чималий дохід і окуплять себе в найкоротші терміни.

Детальну інформацію про умови партнерської програми, бонуси і привілеї, які отримують її учасники, про покупку цінних паперів і продукції компанії ви можете отримати у менеджерів Tesla Group Ukraine.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти