Запчастини на Ford Granada: що важливо знати перед покупкою

Серед однієї з ключових проблем, з якими періодично стикаються власники Ford Granada, є той момент, що їх автомобіль перестав випускатися більше 30 років тому. У зв’язку з цим цілком очевидно, що знайти потрібні запчастини для Форд Гранада досить складно. Вкрай обмежене число спеціалізованих інтернет-магазинів в змозі запропонувати гідний асортимент деталей і витратних матеріалів для даної моделі авто.

Вибір запчастин для Форд Гранада

В асортименті магазинів можна знайти як оригінальну продукцію, так і високоякісні аналоги від різноманітних фірм, які пропонують власну продукцію у кілька разів дешевше. Завдяки цьому автовласники таких раритетних машин як Форд Гранада мають можливість вибору необхідних деталей і комплектуючих.

Автомобіль Ford Granada європейської збірки виготовлявся в проміжку 1972-1985 роках. Крім того, машина була доступна для придбання в 2-х поколіннях: 1972-1977 і 1977-1985 року. В теорії існує ще одне покоління автомобілів, про нього куди більше інформації знають англійські автомобілісти, але для нас ця модель більше відома під фірмовою назвою Ford Scorpio. Існує і американська версія машини Ford Granada, але крім назви даний автомобіль не має нічого спільного зі своїм європейським колегою. Автомобілі мають різний дизайн, деталі, агрегати і навіть відрізняються конструктивно.

Вторинний ринок нашої країни рясніє пропозиціями про продаж європейської версії цього автомобіля, що пов’язано з невичерпним попитом водіїв на те, щоб придбати автомобільні запчастини для Ford Granada в Україні. Купуючи таке старе авто українських водіїв підкуповує незмінно високу якість, доступний вибір запчастин і звичайно ж ціна, яка варіюється від 700 до 3700 доларів за технічно справну машину.

Каталог запчастин на Ford Granada
За весь період виготовлення автомобілів Ford Granada мав 16 різних модифікацій бензинових моторів. Саме цей факт пояснює широке розмаїття деталей для двигуна. В каталозі продукції можуть бути присутніми агрегати з потужністю двигуна 73-160 л. с. і обсягами 1.6-3.0 л. Крім того, час від часу зустрічаються транспортні засоби з дизельними двигунами.

На превеликий жаль, бюджетна вартість самого автомобіля не поширюється на вартість запчастин на Ford Granada. Як приклад? ознайомитися з ними можна на сайті Bipauto.com.ua. Однак грамотно вибрані запасні деталі та матеріали володіють підвищеним ресурсом і високою надійністю. При належному рівні контролю, догляді і своєчасному ТО заміна деталей і комплектуючих знадобиться не скоро.

Фахівці рекомендують утримувати автомобіль в повністю справному технічному стані і не скупитися на необхідні для заміни деталі, адже поганий стан двигуна загрожує не тільки з цілою низкою серйозних проблем, але і підвищеним апетитом – витратою палива понад 20 літрів на сто кілометрів. Додатково зазначимо, що професійний ремонт такої машини також є далеко не самим дешевим задоволенням, тому транспортний засіб підійде справжнім фанатам марки і тим водіям, які люблять проводити час у гаражі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти