Citroen Jumpy отримав відразу три нові модифікації

Всі нові модифікації моделі вже доступні для замовлення на французькому ринку. Відомо, що лінійка Jumpу поповнилася версіями під назвою «Worker», «Driver» і «City Van».

Компанія Citroen збирається посилити свої позиції на ринку LCV. З цією метою бренд випустив нові модифікації моделі Citroen Jumpy.

Версія Worker призначається для перевезення важких вантажів в складних дорожніх умовах. Систему повного приводу Jumpy так і не отримав, зате може похвалитися посиленою підвіскою, завдяки якій його вантажопідйомність збільшилася на 400 кілограмів.

Версія Driver підійде компаніям, чия продукція доставляється на далекі відстані. Шлях від постачальника до клієнта буде успішно пройдено завдяки поліпшеній шумоізоляції і багатому оснащенню – від камери кругового огляду і навігатора, до сканера дорожніх знаків та інтелектуальної головної оптики. Такий Jumpy буде пропонуватися з тими ж варіантами довжини кузова – 4,95 м і 5,3 м.

Jumpy City Van призначений для роботи у великих містах. Довжина такого авто – всього 4,6 метра, а обсяг вантажного відсіку, по даних виробника, досягає позначки в 5,1 куб.м. Список сучасних опцій полегшує експлуатацію авто на міських дорогах.

Нагадаємо, Citroеn Jumpy оснащується сучасними дизельним моторами, що відповідають всім вимогам нового екологічного стандарту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти