Новий позашляховик BMW X7 представили офіційно (ФОТО)

На своєму стенді в Шанхаї баварський виробник представив повнорозмірний позашляховик BMW X7.

Нова модель виконана в стилі німецького бренду з фірмовими деталями. Зокрема, це масивна решітка радіатора з вертикальними перегородками і хромованим контуром, що свідчить про високу вартість автомобіля.

Повнорозмірний BMW X7 отримав 21- і 22-дюймові колісні диски, світлодіодну оптику і значних розмірів повітрозабірники, що роблять і без того великий позашляховик візуально ширшим.

Модель має наступні габарити: довжина – 5 151 мм, ширина – 2 000 мм, висота – 1 805 мм, а відстань між осями склала 3 105 мм. Семимісний салон нового BMW X7 схожий з компактною моделлю Х5. В обробці використовуються високоякісні матеріали, дерево і натуральна  шкіра. Мультимедійний комплекс налічує два десятка динаміків, а цифрова панель приладів з сенсорним екраном 12,3 дюйма підтримує управління голосом і жестами.

В лінійку двигунів BMW X7 увійшли бензинові агрегати: 3,0-літровий на 335 к.с. і абсолютно новий двигун 4,4L Twin Turbo на 456 к.с. В якості трансмісії виступає 8-діапазонна автоматична коробка передач. Модель отримала повний привід.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти