ТОП-3 кращих бюджетних моделей для водіїв-початківців

Першим автомобілем для більшості водіїв стає недорога і далеко не нова модель бюджетного класу, яка проста в експлуатації, досить надійна і недорога в утриманні та ремонті.

Пропонуємо Вашій увазі ТОП-3 недорогих моделей, які відмінно підходять для ролі першого авто.

Відкриває рейтинг друге покоління Ford Focus. Ця модель ще не дуже застаріла, тому може запропонувати непоганий рівень комфорту і безпеки. При цьому, її вартість невисока, а обслужити авто можуть практично в будь-якому автосервісі завдяки її популярності. Найчастіше на ринку зустрічаються версії з 1,6-літровим бензиновим мотором і 5-швидкісною МКПП. Але можна знайти виконання і цікавіше, наприклад, з 2,0-літровим 145-сильним двигуном, а також з АКПП.

Hyundai Accent – авто непогане і досить «свіже». Достатній рівень комфорту і безпеки забезпечується цілком сучасною конструкцією. Нерідко можна зустріти версії з 4-швидкісною автоматичною КПП, яка припаде до смаку водіям жіночої статі. Під капотом ховаються добре відомі за пізнішими версіями моделі бензинові мотори на 1,4 і 1,6 літра потужністю відповідно 100 і 115 к.с.

Daewoo Lanos – найбільш дешевий і простий автомобіль в нашому сьогоднішньому рейтингу. Відмінна кандидатура на роль першої машини, яку не шкода подряпати або навіть ненароком стукнути в міських заторах. Запчастини, в тому числі і елементи кузова коштують «копійки». При цьому авто володіє міцною ходовою частиною та рівнем безпеки, більш високим, ніж у вітчизняного автопрому за ті ж гроші. Під капотом – «вічний» 1,5-літровий бензиновий мотор потужністю в 86 кінських сил, який агрегатується з 5-швидкісною механічною КПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти