Українець розповів, у скільки насправді обходиться авто з США

Багато українців купують автомобілі на американських онлайн-аукціонах, спокушаючись їх недорогою ціною. Однак, вони забувають, що машину потім треба доставити в Україну, поставити на облік і багато іншого.

Ведучий Авто24 Сергій Волощенко розповів, в яку суму обійдеться покупка б/у авто в США «під ключ».

Сергій Волощенко купив на американському аукціоні «заряджений» VW Golf GTI за 5 100 доларів. Ціна, погодьтеся, дуже прийнятна. Однак, це не остаточна вартість, пише today.ua.

Українцю довелося сплатити також доставку «Гольфа» в американський порт, транспортування на кораблі в Одесу, розмитнення і доставку в Київ. Після цього Сергію Волощенко довелося ще заплатити за ремонт авто, його сертифікацію і реєстрацію в сервісному центрі МВС.

В кінцевому підсумку «американський» VW Golf GTI обійшовся українцю в 16 000 доларів. Причому, вартість самого автомобіля в цій сумі – всього 5 100 доларів.

При покупці автомобіля на американських аукціонах потрібно враховувати, що їздити на ньому ви зможете не скоро. На доставку, розмитнення, ремонт та реєстрацію може піти приблизно 7 місяців. Саме стільки довелося чекати Сергію Волощенко.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти