У Tesla Model Y з’явиться новий потужний конкурент

Компанія Mullen Technologies, що знаходиться у Каліфорнії, анонсувала свою другу модель кросовер Mullen MX-05 з твердотілою батареєю ємкістю 150 кВт/г. Випуск нового автомобіля розпочнеться в 2022 році.

Зараз на кросовер можна подивитися лише на малюнках. Автовиробник має намір скоротити час виробництва автомобіля з 4-х років до 2-х, тобто придбати вже відому та функціонуючу платформу та побудувати свою модель на ній.

Особливістю майбутнього електрокара має стати твердотілий полімерний акумулятор, розроблений китайською корпорацією Linghang BOAO. Передбачається, що лише за 35 хвилин можна буди зарядити батарею повністю. Показник запасу ходу на одній зарядці буде приблизно 805 км, а при постійній їзді зі швидкістю 90км/год можна протягнути більше 1000 км. В даний час іншої технічної інформації немає.

Цікаво, що Tesla та General Motors зараз тільки працюють над розробкою подібного акумулятора, тому Mullen Technologies вирішили їх випередити та першими випустити свій автомобіль, зайнявши цю нішу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти