З’явилися нові подробиці про позашляховик Toyota Land Cruiser 300

Компанія Toyota мала намір презентувати новий Land Cruiser 300 в 2021 році, проте через пандемію коронавіруса, прем’єру прийшлося відкласти.

Зараз немає ніяких даних коли з’явиться новий автомобіль, так як він буде виглядати. Адже компанія так і не почала тестувати нову модель.

Багато дизайнерів неодноразово фантазували, як буде виглядати Land Cruiser 300, але офіційні представники бренду зазначили, що фінальний дизайн позашляховика досі не затверджений, тому всі ці зображення не відповідають дійсності.

Рендери Toyota Land Cruiser 300

Зараз лише відомо, що модель буде побудована на базі архітектури TNGA і отримає унікальну платформу з рамною конструкцією. В кузові буде використано безліч алюмінієвих елементів і високолегованих сталей.

Очікується, що під капотом автомобіля буде розташовуватися 3,3-літровий дизельний V6. Потужність і крутний момент даного двигуна поки невідомі, проте представники бренду заявляють, що він буде потужніше силової установки, пропонованої в даний момент.

Найбільш продуктивною силовою установкою для нового Land Cruiser стане гібридний агрегат на основі бензинової «шістки» і електродвигуна. Віддача цієї силової установки також не уточнюється. Під капотом також може знаходитися 3,5-літровий турбодвигун V6 або 3,4-літровий шестициліндровий турбодизель.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти