Нова Skoda Fabia може з’явитися в 2021 році

Компанія Skoda отримала нового генерального директора, ним став колишній глава підрозділу VW Group в Південній Африці Томас Шефер.

Сайт чешської компанії опублікував інтерв’ю з главою компанії, в якому його запитали про те, в якому напрямку буде рухатися бренд.

У той час як Томас Шефер сказав, що буде дотримуватися Стратегії 2025 свого попередника, новий генеральний директор Skoda пообіцяв реалізувати свої власні ідеї, які виведуть надзвичайно успішний бренд «на новий рівень». Далі він уточнив, що план полягає в тому, щоб переслідувати корейських, японських і французьких виробників, охоплюючи більше сегментів початкового рівня в прагненні розширити клієнтську базу.

Читайте також: Наступний Volkswagen Passat випустить компанія Skoda

Саме тоді Шефер коротко згадав Fabia, оголосивши, що модель наступного покоління вийде на ринок в 2021 році. Він не вдавався в подробиці, тільки сказав, що це буде «відмінний автомобіль», і що його очікування від оновленої моделі високі. Очікується, що малолітражний хетчбек перейде на платформу MQB A0, на якій працюють побратими моделі, VW Polo і SEAT Ibiza, а також більш модною Audi A1.

Знаючи методи роботи компанії, Fabia наступного покоління повинна бути більше і просторніше, ніж її аналоги VAG, оскільки Skoda – це практичність за доступною ціною. Буде цікаво подивитися, чи отримає універсал нове покоління, враховуючи, що тепер є кросовер Kamiq. Ми сподіваємося, що модель з довгим дахом виживе, тим більше, що SEAT відмовився від Ibiza ST останньою моделлю, а Renault зробив те ж саме з Clio Estate.

Оновлена ​​Skoda Fabia має підірвати своїх німецьких та іспанських побратимів, хоча і не набагато, оскільки розрив в цінах в останні роки скорочується.

Читайте також: Новий кросовер від Ford: характеристики та фото

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти