Міні-електрокар від General Motors обігнав за продажами Tesla Model 3

Електрокар Wuling Hong Guang Mini EV найбільш популярний електричний автомобіль серед китайських покупців за останній місяць, пише Твоя МАШИНА посилаючись на Liga.net.

В серпні міський електрокар Wuling Hong Guang Mini EV став найбільш продаваним електромобілем в Китаї. Всього через місяць після запуску він перевершив Tesla Model 3, який до цього вважався найпопулярнішим в країні.

Запущений в липні електрокар Wuling MINI в Китаї купили 15 000 чоловік. При цьому Tesla за той же період реалізувала менше 12 000 седанів Model 3. У Китаї Hong Guang Mini EV продається за $ 4 200 тоді як Tesla Model коштує від $ 42 691.

Електрокар комплектується двигуном потужністю 13 кВт з крутним моментом 85 Нм, який здатний розігнати цей сіті-кар до 100 км/год. На вибір надається два варіанти батарей: на 9,2 кВтг з запасом ходу 120 км і на 13,8 кВтг з запасом ходу 170 км.

Габарити моделі складають 2917x1493x1621 мм (колісна база – 1940 мм), ємність багажника при складеному задньому ряді сидінь – 741 літр. Автомобіль розрахований на чотирьох чосіб.

“Підприємство планує розширити виробничі можливості нової моделі, випускаючи автомобілі на своєму заводі в Лючжоу, а також на існуючих виробничих потужностях в Циндао”, – сказав Чжоу Сін, директор з брендингу та маркетингу SGMW.

Електрокар Wuling Hong Guang Mini EV є спільною розробкою концернів General Motors і SAIC Wuling.

Читайте також: Українські ціни на вживані авто в сотні разів перевищили німецькі: у чому причина

Джерело liga.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти