Toyota Tacoma перетворили на екстремальний турбований пікап для SEMA

Спеціально для шоу SEMA популярний в США середньорозмірний пікап Toyota Tacoma перетворили на справжній експедиційний автомобіль.

Переробку запропонувала не сама марка Toyota, а журнал 4WD Toyota Owner Magazine, присвячений позашляховому тюнингу машин японської компанії. Тепер пікап описується як «ідеальний автомобіль для активного відпочинку з безліччю поліпшень позашляхових характеристик, які відповідають можливості Tacoma проїхати куди завгодно».

Читайте також: Hyundai планує випустити конкурента Toyota Land Cruiser: перша інформація

За основу була взята версія Tacoma TRD Pro. Така модифікація вже спочатку оснащується «Байпасними» (від англійського слова bypass – перепуск) амортизаторами Fox з декількома пропускними зонами, в яких є різні характеристики стиснення і відбою, посиленими задніми ресорами, ліфтом підвіски, а також захистом днища, шинами All-Terrain і шноркелем TRD Desert Air.

Фахівці 4WD Toyota Owner Magazine додатково встановили на пікап передній силовий бампер, лебідку, задній сталевий бампер і шини BFGoodrich. У підвісці застосовуються амортизатори BOSS Aluma 2.5 Series. На даху встановили світлодіодну «люстру».

Також Tacoma оснащена тентом, вантажною платформою Yakima SkyRise, хайджеком і повітряним компресором PowerTank PT10. Передбачені ємності для зберігання палива і води від Rotopax. Деякі доопрацювання приховані від очей. Наприклад, на пікап встановлено ​​блокування заднього диференціала і додатковий захист днища. Під капотом автомобіля з’явився нагнітач Magnuson TVS1900. Він збільшив потужність 3,5-літрового мотора V6 на 93 к.с. і 88 Нм – до 375 к.с. і 447 Нм відповідно.

Читайте також: Toyota представила оновлений автомобіль

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти