На яких авто їздить Джо Байден: спливли цікаві подробиці, фото і відео

Новообраний президент США Джо Байден виявився пристрасним автомобілістом. Найбільше він любить потужні американські авто.

Справа в тому, що батько політика працював в автосалоні і в його родині завжди були цікаві автомобілі – такі, як 375-сильний Chrysler 300G 1961 року.

Але особливе місце в житті президента США займає культовий Chevrolet Corvette Stingray 1967 року. Цей кабріолет з 5,3-літровим 300-сильним V8, 4-ступінчастою МКПП і дисковими гальмами Джо Байден отримав від батька в подарунок на весілля.

Автомобіль досі в гаражі політика і про нього навіть зняв сюжет Джей Лено. Передача вийшла ще коли Джо Байден був віце-президентом і він скаржився, що охорона не пускає його за кермо Корвета. Потім трохи попалив гуму і зізнався, що колись розганявся до 256 км / год.

А ще Шевроле Корвет 1967 навіть знявся в передвиборчому ролику Байдена. Взагалі, новий президент США любить Корвети і в 2014 році зацінив нову модель на автошоу в Детройті. І одного разу заявив, що знає про розробку електрокара Chevrolet Corvette.

Читайте також: У Німеччині виставлено на продаж унікальний урядовий автомобіль за 4 мільйони

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти