Volkswagen почав розробку двох доступних електромобілів

Компанія Volkswagen планує повністю перейти на випуск електромобілів вже у найближчому майбутньому. Нею була розроблена чітка стратегія, якої неухильно дотримуються. Виробник випустив на ринок електричний хетчбек Volkswagen ID.3 і планує виробництво электрокросовера ID.4. Маючи хороший попит на ці моделі, компанія прийняла рішення випустити і дві бюджетні моделі.

Всі електрокари будуть орієнтовані на європейський ринок їх призначення для тих покупців, котрі шукають комфортний міський автомобіль з нульовим рівнем викидів. За даними інсайдерів, вони отримають індекси ID.1 і ID.2. Перший, ймовірно, прийде на зміну знаменитому VW Up !, а другий має всі шанси витіснити з ринку VW Polo. В основу електрокарів ляже модульна платформа МЕВ.

На сьогоднішній день обидві моделі знаходяться в стадії розробки. З чуток, пріоритет зроблений на ID.2, який планують запустити у виробництво вже в 2023 році. Орієнтовна вартість буде стартувати від 20 тисяч євро, але оснащення нічим не поступатиметься вже створеним електромобілям компанії. ID.1 презентують не раніше 2025 року. Зазначимо, що свої версії цього електрокара отримають марки Skoda і Seat.

Читайте також: У мережі показали нове зображення Renault Megane

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти