В курнику випадково знайшли два забутих Mercedes-Benz – вони стояли там більше 20 років: фото

За тюками сіна ховалися W124 з кузовом купе і седан 190.

В одному сараї виявили два Mercedes-Benz 90-х років. Вони стояли за високими тюками з сіном, які повністю закривали їх від стороннього погляду. Навіть якщо ви відкриєте двері сараю, то швидше за все не помітите що всередині зберігаються автомобілі.

Оцінити стан «Мерседесів» досить складно, так як їх кузова вкриті товстим шаром бруду, сіна і чогось, що дуже нагадує курячий послід. Ймовірно, якийсь час автомобілі ділили це приміщення з пернатими.

Один з автомобілів – це Mercedes-Benz W124 з двухдверним кузовом купе. Якщо бути точніше, то подібний кузов мав власне позначення C124. Судячи з білим вказівниками поворотів перед нами перероблена версія, випуск якої почався в 1989 році.

Другий автомобіль трохи простіше. Це седан Mercedes-Benz 190 покоління W201. Модель випускалася з 1982 по 1993 рік і стала попередником сучасного C-класу. 190-й комплектувався бензиновими або дизельними моторами робочим об’ємом від 1,8 до 2,6 літрів.

Доля конкретно цих двох примірників невідома. Автомобілі не настільки рідкісні і цінні, щоб сколихнути мисливців за капсулами часу. Але, можливо, у них дуже маленький пробіг. Тоді це зовсім інша справа!

Читайте також: В інтернеті виставили на продаж ексклюзивний універсал BMW 7

Джерело carakoom.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти