Китайський суд звинуватив компанію Tesla у шахрайстві

Влітку минулого року в Китаї був куплений автомобіль який вже був раніше у користуванні Tesla Model S P85. Відділ продажів компанії запевнив покупця, що електрокар не має серйозних недоліків, не брав участі в ДТП і не має яких-небудь істотних пошкоджень. Однак в процесі експлуатації новий власник автомобіля неодноразово звертався у сервісний центр по незначним проблемам.

Вже влітку 2020 року з’ясувалося, що проданий автомобіль побував у досить серйозному ДТП, після якого кузов електрокара в районі задньої лівої стійки і лівого заднього крила був розрізаний, а потім знову зварений. В процесі таких дій була пошкоджена силова конструкція машини. Після розкриття даного факту, власник подав заяву в суд на компанію Tesla з вимогою про відшкодування йому вартості цієї Model S і додаткової компенсації в розмірі потрійної вартості електрокара.

Як пише сайт csn-tv.ru, 4 грудня Народний суд Пекіна постановив задовольнити вимоги позивача. У найкоротші терміни китайський підрозділ Tesla виплатив власнику автомобіля його вартість в розмірі 379 700 юанів. Окрім того, автовиробник відшкодував компенсацію, сума якої склала ще 1 139 100 юанів.

Читайте також: В Україні готують нові штрафи для водіїв – під “удар” потраплять багато автомобілістів

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти