Компанія Hennessey готує пікап Ram TRX з динамікою суперкара

Відома американська компанія Hennessey показала перший знімок нового пікапа Mammoth 1000 на базі RAM 1500 TRX з 1012 силами.

RAM 1500 TRX можна сміливо назвати самим потужним серійним пікапом в світі, а все завдяки компресорному V8, що володіє об’ємом 6,2 літра, потужністю 712 к.с. і 881 Нм крутного моменту.

У Jeep Grand Cherokee Trackhawk була взята АКПП з вісьмома ступенями і додатково посилена. Тепер з нуля до 97 км / год 1500 TRX бере розгін всього за 4,5 с.

Але фахівцям було мало і цього, і вирішили поліпшити ще й нагнітач, встановити допрацьовані шківи, трохи змінити вихлопну систему і відновити колектори з нержавіючої сталі. Після таких змін пікап зменшив час розгону на 1,3 с.

Крім цього, було створено пакет доопрацювань Mammoth Off-Road Stage 1, що включає в себе завищену на 6,3 см підвіску, 20-дюймові легкосплавні диски, вдосконалений передній бампер, який тепер виділяється світлодіодними вогнями і кенгурятником. Також зовні новий пікап буде звертати на себе увагу наклейками і шильдиками з позначенням моделі.

Всього планується випустити близько 200 подібних пікапів. Ціна стартуватиме від 135 500 доларів, варто зауважити, що базовий RAM 1500 TRX коштує на 65 500 доларів менше.

Читайте також: У мережі з’явилися шпигунські фото нової Skoda Fabia

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти