Українська компанія займеться доставкою автомобілів з США на замовлення

Сьогодні з великою кількістю перекупників і дилерів дуже складно замовити автомобіль, який би влаштував за якістю та ціною. Українцям не хочеться віддати свої гроші за послугу і за підсумком отримати кота в мішку, а не автомобіль своєї мрії.

Компанія «АвтоЕнтерпрайз» заявила, що готова якісно і надійно доставляти автівки українцям із США. Окрім того, компанія візьме на себе усі проблеми пов’язані із замовленням і транспортуванням транспортних засобів.

Цікаво, що ціни на нові та вживані машини в США на 20-40% нижче, ніж в Україні, Європі та Азії. Також у США ринок вживаних машин постійно поповнюється цікавими пропозиціями.

Зазначимо, механізм доставки і замовлення автомобілів «з-за океану» включає в себе ряд моментів. Замовник вибирає модель, назва, колір, тип і комплектацію транспортного засобу. Можливий імпорт з США будь-якого транспортного засобу, будь то автомобіль, мотоцикл, трактор, катер і т.д. Вибрати і купити авто з США можна на одному з багатьох аукціонів, таких як Copart, IAA-Insurance Auto Auctions, Manheim Auctions та інші. У разі, якщо є рішення взяти участь в аукціоні, то замовник повинен знати, що для участі в ньому необхідно внести депозит. Обсяг депозиту можна вибирати: 10% від максимальної ставки, або ж 1000 доларів.

Доставка авто до порту займає від трьох до чотирнадцяти днів. Далі йде підготовка до розмитнення і сертифікації транспортного засобу вже в Україні. Ці процедури займають приблизно тиждень.

В цілому ввезення авто в Україну становить близько 40-45 днів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти