ТОП-3 авто на українських номерах до 3500 доларів

Україну заполонили застосовувані авто з Європи, користування якими в майбутньому обіцяє проблеми їх власникам.

На допомогу українським автомобілістам експерти вирішили скласти зважений рейтинг недорогих машин до 3500 доларів. Виявилося, що за таку суму у нас цілком можна знайти непогане авто і переганяти чергову “євробляху” необов’язково.

Рейтинг складався з урахуванням безпеки і простоти в обслуговуванні.

1. Chevrolet Aveo

Точно не тендітна машина з якісної підвіскою, а двигун без особливих проблем витримує більше 400 000 кілометрів. Також на Chevrolet Aveo легко встановити ГБО.

З мінусів – часті проблеми з кузовом, за яким потрібно обов’язково стежити. Також може протікати прокладка кришки клапанів і давати збої датчик холостого ходу. В АКПП частенько давали збої електроніка, а в механічній – шумить вижимний підшипник.

2. Renault Symbol

Дуже надійне авто, яке відмінно витримує українські дороги. Відрізняється високою стійкістю до корозії, витривалістю двигуна (до 400 000 км проблем зазвичай не трапляється), м’якою підвіскою. До того ж у машини місткий багажник аж на 500 літрів.

З недоліків – тісний салон. Зрідка можуть давати збої датчики, але в цілому електроніка на хорошому рівні. АКПП вважається досить крихкою і вимагає ніжного ставлення.

3. Geely MK

Дуже популярне на наших дорогах авто. За основу Geely MK взята Toyota Vios.

Двигун непоганий, в цілому тримається без проблем близько 250 000 км. Проблеми варто очікувати від термостату і датчиків, також шумлять підшипники в КП. Також в авто проблемні амортизатори.

Перевага авто – простота ремонту і поширеність комплектуючих. До того ж, в авто хороша комплектація – кондиціонер, система розподілу гальмівних зусиль, наявність сучасного електрообладнання.

Джерело: auto.bigmir.net

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти