В Україні понівечили раритетний Jaguar (ВІДЕО)

Олександр Вдовиченко, власник раритетного «Jaguar XJ6», забрав автомобіль із площі Ліверпуль у Вінниці. На такий крок він вирішив піти через те, що машину доводилося постійно ремонтувати. Особливо чоловік скаржився на дітей, яким батьки не робили зауважень та дозволяли вилізати на дах авто, передає 20 хвилин.

Вирівнював дах автомобіля десь шість разів, але з кожним разом це робити все важче, метал став уже м’яким, — каже Олександр. — Написав заяву в поліцію на всіх тих, хто пошкоджував автомобіль.

Поведінку вінничан, які пошкоджували авто називає ганебною. Наразі машина потребує косметичного ремонту.

За словами Вдовиченка, останнього разу людям знадобилася лиш година, щоби прогнути дах після того, як чоловік приходив та вирівняв його.

Нагадаємо, раритетний автомобіль «Jaguar XJ6» встановили нещодавно на площі Ліверпуль. Він мав стати новою фотолокацією. Однак, камери Ситуаційного центру постійно фіксували як діти та дорослі люди лазили по цьому авто, чим пошкоджували його.

Один із випадків, який вкрай обурив вінничан — це коли 30-річна вінничанка залізла на дах автомобіля заради фото і прогнула дах.

Зараз машину забрали до технічного університету для ремонту. Після цього власник буде вирішувати, що з ним робити далі. Не виключає, що авто поставлять десь в іншому місці.

Олександр Вдовиченко зазначив, що таких автомобілів дуже мало в Україні. Цей був привезений із Великобританії і відреставрований у Вінниці. Студенти Вінницького національно технічного університету допомогли повантажити раритетний автомобіль на евакуатор.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти