Як аномально тепла зима вдарить по гаманцях автовласників

Досить тепла зима змінила стандартні алгоритми поведінки власників машин.

Кузов

Дорожні реагенти в умовах майже постійної вогкості і плюсових температур в посиленому режимі впливають на метал кузовів машин. При мінусових температурах їх хімічна активність була б різко знижена.

Економія на «незамерзайці»

Але є і позитивні моменти від теплої зими. По-перше, вже майже два місяці водії мають можливість не купувати рідину для склоочисника. Морозів немає, можна заливати в бачок воду з-під крана чи звичний омивач – короткочасні заморозки в цьому відношенні істотно життя не псують. Втім, з цим краще не ризикувати і купити зимовий омивач.

Прогрівати не потрібно

У автовласників практично відпала необхідність прогрівати машину і чистити її від снігу. Це означає суттєву економію бензину, часу тощо.

Одним акумулятором менше

Автомобілісти з числа тих, хто цієї осені морально готувалися до тяжких ранкових запусків мотора в морози через «вмираючий» акумулятор, мабуть, найщасливіші люди в світі. Навіть старенька батарея в умовах «біля нуля» більш-менш справляється зі своїми обов’язками, справно крутячи колінвал і подаючи напругу на свічки запалювання. Хоча, якщо раптом різко похолодає, то власникам таких авто буде ой як не солодко.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти