Названі найдешевші нові кросовери, які можна купити в Україні

На порталі Обозреватель з’явилася підбірка найдешевших кросоверів, які можна придбати в Україні, пише Твоя МАШИНА.

В список потрапили бюджетні кросовери, які можна придбати за ціною до 400 000 грн.

Chery Tiggo 2 – 308 140 грн

Дешевий та привабливий автомобіль, виглядає стильно і сучасно, до того ж українці добре знайомі з цією моделлю.

У всіх комплектаціях під капотом – двигун об’ємом 1,5 л потужністю 106 к.с. У базовому виконанні він поєднується з 5-ступеневою механічною коробкою.

Lada Xray – 310 510 грн

Компактний кросовер виробництва автомобільного заводу в Запоріжжі пропонується на сайті “УкрАВТО“. Автомобіль оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 106 к.с., який поєднується з 5-ступеневою механічною КПП. Потужніший варіант буде коштувати дорожче.

Читайте також: У ЗАЗі назвали ціни на українські Лади

Renault Stepway – 325 900 грн

Кросовер Рено Сандеро Степвей – один з улюблених автомобілів українців. Це перша модель у добірці, яка за порівняно доступну ціну дозволяє долучитися до світу кросоверів знатних виробників.

Компактний сучасний кузов приховує досить просту і перевірену конструкцію, яка ідеально вписується в концепцію і характер експлуатації бюджетної машини. Стартова версія пропонує 0,9-літровий бензиновий мотор на 90 к.с. та 5-ступеневу механічну КПП. Renault Sandero Stepway завжди передньопривідний.

Renault Duster – 353 900 грн

Бестселер українського ринку в своєму сегменті. Як виявилося, не найдешевший кросовер у нашій країні. З іншого боку, привабливість бренду і любов покупців безпосередньо до “Рено Дастер” вивели автомобіль у топи продажів. До того ж, з усіх машин у добірці саме Duster пропонує найвищий потенціал універсального застосування – зокрема й на бездоріжжі. Звичайно, для цього краще вибрати комплектацію з повнопривідною трансмісією.

Читайте також: АвтоЗАЗ розпочав виробництво нових авто

У базовому ж виконанні автомобіль пропонується з переднім приводом, 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 115 к.с. і 5-ступеневою механічною коробкою.

JAC S2 – 370 500 грн

Багатьом покупцям подобається цей бюджетний автомобіль. JAC S2 має сучасний вигляд і навіть нікого не копіює, у його дизайні використані приємні та зрозумілі пропорції.

Черговий для цього сегменту обсяг двигуна в 1,5 л дозволяє видавати 113 к.с. Силова установка працює в парі з 5-ступеневою МКПП.

Lada Vesta SW Cross – 377 710 грн

Цю модель можна назвати універсалом з підвищеною проходимістю. З позашляхових атрибутів тут – деталі обвісу з нефарбованого пластика і приставка Cross у назві.

У базовій комплектації автомобіль оснащується тієї ж зв’язкою, що і Xray: двигун об’ємом 1,6 л розвиває 106 к.с. і поєднується з механічною коробкою передач на 5 ступенів.

Chery Tiggo 3 – 378 820 грн

Ще один китайський кросовер у даному списку. За цю ціну можна отримати високий автомобіль, який дійсно схожий на позашляховик.

Двигун 1.6 пропонує доволі серйозні 126 к.с. і працює разом із 5-ступеневою механічною КПП. Має не надто сучасний вигляд (автомобіль з’явився у 2005 році), але періодичні оновлення рятують ситуацію.

Читайте також: Українські ціни на вживані авто в сотні разів перевищили німецькі: у чому причина

JAC S3 – 399 000 грн

Найдорожчий автомобіль серед доступних кросоверів представлених у цьому списку. Китайська машина пропонує бензиновий 1,6-літровий двигун потужністю 119 к.с. Цікаво, що двигун поєднується не з 5-ступеневою КПП, а з 6-ступеневою механічною коробкою. У дорожчій модифікації доступний варіатор.

Джерело obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти