Названо топ-3 седанів з найбільшими багажниками

Автомобілі в кузові седан – не найкращий варіант для тих, кому необхідний місткий багажник, хоча б тому, що у чотирьохдверок він обмежений в плані трансформації суто з технічних причин. Тим не менш, деякі моделі, навіть будучи седанами, пропонують дуже пристойний обсяг в багажному відділенні. Автомобільні експерти склали топ-3 седанів С-класу з найбільшими багажниками, інформує Твоя МАШИНА.

Geely Emgrand EC7

Цей китайський седан пропонує дуже значний багажний відсік, який досягає обсягу в 680 літрів. Це відмінний показник для седана таких габаритів в цілому. Крім того, в передній частині багажника присутній вельми великий отвір, в який можна вмістити довгу поклажу, склавши задні сидіння.

Peugeot 408

Ще один седан з дуже немаленьким багажником, тільки вже від французів – це Peugeot 408, що пропонує ні багато ні мало 560 літрів корисного об’єму. Тут теж присутній ще більш широкий отвір в передній стінці багажника, куди можна вмістити більше габаритний вантаж, відкинувши спинку заднього сидіння.

Kia Cerato

Ця модель помітно поступається першим двом за обсягом багажного відділення. Проте, як для С-класу це дуже хороший показник, який перевищує 500 літрів. Якщо бути точними, то багажник Cerato становить 502 літри. Чи варто говорити, що і корейський седан теж може перевозити великі вантажі завдяки відповідному отвору і складеній спинці заднього сидіння.

Відзначимо, що кожна модель може відрізнятися в плані реалізації відкидної задньої спинки, тому десь розміщення габаритної поклажі буде більш зручним, а десь можуть бути певні нюанси

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти