Шалені штрафи та купа проблем: українських водіїв чекають важкі часи

Вже через два тижні наберуть чинності нові правила паркування, підвищать штрафи та почнуть фіксувати порушення на камери. Про наслідки неправильного паркування розповіли журналісти “Сніданок 1+1”.

Водії зараз вже повідомляють, що зникнення авто викликає страшний стрес у кожного. Адже не зрозуміло, що машину забрав евакуатор. Перша думка – крадіжка. І тільки приїзд патрульної поліції на місце може прояснити ситуацію. Вони відразу показують фото машини, яку було неправильно запарковано та пояснюють чому.

Далі водій їде до патрульної служби та стоїть у великій черзі. Там йому видають акт затримання автомобіля та постанову про штраф. В банку він сплачує його, послуги евакуатора та за час перебування машини на штраф-майданчику. Квитанції везе до органу, який дає дозвіл на отримання машини і тільки після всіх інстанцій він може вирушити на майданчик по автівку.

У підсумку ми маємо:

– витрачених на усі процедури три дні;

– сплачені у сумі 3 тисячі гривень.

Експерти кажуть, що якщо ви встигаєте повернутись до машини, поки її ще не завантажили на евакуатор, то можна отримати тільки штраф і зберегти машину.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти