Дорогі авто і прапори: «євробляхери» знову заблокували центр Києва (ФОТО)

У Києві 19 вересня під будівлею Кабінету міністрів України зібралися власники автомобілів на іноземних номерах. Більше сотні “євроблях” припаркувалися просто на проїжджій частині, пише znaj.ua.

На всіх прилеглих вулицях утворилися масові затори, причиною збору активістів стало засідання Кабінету Міністрів на якому будуть вносити правки в два законопроекти №8487 і №8488. У них враховуються основні положення, які стосуються розмитнення машин, а також зменшення податкової ставки під час транспортування іномарок в Україну.

Всі присутні переймаються майбутнім голосуванням, тому з вулиці Грушевського, Європейської площі та Хрещатику навіть не збираються їхати, поки не почують принаймні якогось рішення від політиків.

Подібна за масовістю акція востаннє проводилася в липні цього року. Власники автомобілів з європейською реєстрацією, які вийшли на акцію протесту у центрі Києва, також вимагали скасувати постанову Кабінету міністрів щодо розширення повноважень поліції та ухвалити законопроекти про доступне розмитнення авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти