До водіїв-порушників невдовзі застосують нові санкції

На даний момент на українських автошляхах налічується близько сотні радарів TruCAM. Виявляється, ці лазерні вимірювачі припали до душі не лише вітчизняній поліції, але й польській.

Як повідомляє Автоцентр, нещодавно було виграно тендер на постачання ще 78 приладів для місцевих правоохоронців на загальну суму 2,4 млн злотих (15,6 млн грн).

Спочатку для закупівлі приладів була закладена сума 3,3 млн злотих (21,4 млн грн.), На торгах переміг TruCAM LTI 20/20, який виявився дешевшим за свого опонента – лазерного вимірювача LaserCam 4 за 2,88 млн злотих (18,7 млн грн).

Вимоги до приладів були такими: тривалість роботи на одному заряді до 15 годин, карта пам’яті щонайменше 32 Гб для запису 2000 фотографій. Прилади також повинні мати прив’язку до геолокації, а також бути здатні фіксувати порушників на мотоциклах, зокрема проїзд через суцільну осьову і проїзд на червоне.

Таким чином, українським водіям, які мають намір поїхати в Польщу на авто, варто бути обережнішими, щоб не потрапити «на гроші».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти