Водіям зробили важливе попередження

Станом на ранок 5 лютого в центральних, південних областях йде дощ, місцями сильний дощ, в західних , північних, північно-східних областях невеликий сніг. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре.

Про це повідомили в Укравтодорі.

«На перевальних ділянках доріг  протягом ночі значні снігові опади, де випало до 30см. (Ужоцький перевал). Температура повітря -3+2°С. Стан покриття на більшості перевалів мокре, на Ужоцькому, Торунському та Вишківському засніжене», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для координації дій служб відповідальних за належне транспортне  сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у складі представників ДСНС, Нацполіції, АТ «ДАК»,  АсМАП, Київська міська та обласна державні адміністрації.

На дорогах державного значення виконуються роботи з очистки від снігу та обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, шляхопроводів, заокруглених ділянок тощо.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів в русі не зафіксовано.

Для оперативного забезпечення проїзду доргами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 578 одиниць техніки та 773 робітника.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти