Новий Ford F-150 дебютує в кінці червня

Очікується, що в наступному поколінні F-150 будуть використовуватися гібридні і акумуляторні мотори.

2020 рік став досить мізерним на великі новинки, але однією з них все ж стане дебют нового покоління Ford F-150, який намічений на кінець місяця. 25 червня Ford офіційно покаже F-150 наступного покоління. Майк Левайн, менеджер з комунікацій Ford в Північній Америці, поділився цією новиною в Twitter сьогодні.

Втім, ми вже багато знаємо про Ford F-150 2021 модельного року. З одного боку, нова вантажівка отримає дизайнерські риси від недавно оновленого Ford F-Series Super Duty – повнорозмірну решітку радіатора, капот і фари, які будуть виглядати так, як у великих пікапів марки. Ми також знаємо, що прийдешній F-150 буде створений на новій платформі, що передбачає наявність бензиново-електричної силової установки. Швидше за все, гібридний варіант F-150 не буде готовий до старту продажів, тому ми очікуємо, що модель дебютує з бензиновим і дизельним V6 і, в крайньому разі, одним варіантом V8.

Інтер’єр новинки ми раніше бачили на шпигунських знімках. Поряд з повністю цифровою комбінацією приладів Ford F-150 2021 буде пропонувати великий центральний екран мультимедійної системи, який виглядає краще, ніж дисплей F-150 актуальної генерації.

Ford інвестує близько 700 мільйонів доларів у виробництво нового покоління на своєму заводі в Дірборні, штат Мічиган. Попри свій вік, серія F залишається самим продаваним пікапом і транспортним засобом в Сполучених Штатах. Майбутні бензинові та акумуляторні варіанти нового F-150 повинні зробити його таким же революційним, як і нинішня вантажівка майже півстоліття тому.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти