Кросовер Toyota Harrier отримав цифрове дзеркало з незвичайною функцією

Нове покоління Toyota Harrier дебютувало трохи більше як місяць тому — в квітні. Тепер японських журналістів допустили до тест-драйвів цієї моделі. Вони відзначили, що кросовер отримав цифрове салонне дзеркало з однією цікавою функцією, яку вони раніше не зустрічали.

Саме по собі цифрове дзеркало не є новою системою: багато виробників, в тому числі японські, пропонують його в якості штатної системи вже багато років. Але конкретно на Harrier воно навчилося записувати дані відразу з двох камер. Одна з них встановлена на лобовому склі, інша — на задньому.

Таким чином, дзеркало виконує функцію просунутого відеореєстратора, який записує все, що відбувається спереду і ззаду автомобіля.

За розмірами інноваційне дзеркало не відрізняється від звичайного (254x49x66 мм). Вбудований відеореєстратор оснащений функцією захисту запису при реєстрації удару. Відео зберігається на карту пам’яті microSD.

Цифрове дзеркало з функцією відеореєстратора увійде в перелік стандартного устаткування для частини комплектацій Toyota Harrier. У найбільш доступних версіях його доведеться докуповувати в якості опції. Ціна поки не називається.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти