Toyota Corolla отримає спецверсію Apex Edition

Японський седан цього літа отримає спортивний пакет.

Ні для кого не секрет, що у Toyota є плани на Corolla. Раніше в цьому році, коли GR Yaris був анонсований для євро і азіатських ринків, автовиробник настійно припустив, що гряде гаряча версія для Америки. Відтоді Toyota продовжує дражнити GR Corolla на тлі інформації, що просочилася та чуток про повнопривідну модель, що отримала 257-сильний двигун з турбонаддувом від гарячого Yaris.

Зараз ми чуємо, що Toyota цього літа запропонує спортивне оновлення для седана Corolla під назвою Apex Sport Package. На жаль, це може бути не так захопливо, як здається, бо це буде в першу чергу зовнішня обробка. Поряд з непізнаними змінами кузова з’являться і зміни в обробці, щоб надати йому спортивну індивідуальність. Повідомляється, що він буде пропонуватися для комплектацій SE і XSE тільки для седана.

Чому б не запропонувати його на хетчбек? Тому що Toyota недавно представила спортивне упаковування для нього, названу Hatchback Special Edition. У нього чорні 18-дюймові колеса, чорна обробка і скромний обвіс у вигляді чорного переднього спліттера, бічних спідниць і спойлера на даху. Таким чином, було б непогано побачити спліттер і бічні спідниці, прикріплені до седана Apex Edition, разом з власним спойлером.

Тойота не повідомляє ніякої інформації про Apex Edition, але, як і у випадку з попередніми офіційними дражнилками, нам сказали, що з’являться новини про Corolla. Спортивний седан Corolla, безумовно, звучить чудово, але ми дійсно терпляче чекаємо GR Corolla, який практично гарантований на даний момент.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти