Нові BMW отримають величезний вигнутий дисплей

Інтер’єр сучасних BMW виконаний в єдиному стилі. Салони окремих моделей настільки схожі між собою, що, опинившись за кермом, водієві важко зрозуміти, яка саме це серія. Але скоро інтер’єри BMW стануть зовсім іншими: з’явиться величезний вигнутий дисплей.

Примітно, що технічна новація дебютує не на якій-небудь старшій моделі, а на відносно простому (за мірками BMW) передньопривідному компактвені BMW 2-Series Active Tourer. Про це стало відомо завдяки шпигунським знімкам автомобіля наступного покоління.

На фотографіях помітно, що велика панель поділена на дві зони: цифрова приладова панель і екран медіасистеми. Щось подібне вже кілька років можна побачити на ряді моделей ключового конкурента баварців – Mercedes-Benz.

Серед інших особливостей можна помітити низький джойстик «автомата». Подібне дизайнерське рішення теж вже було використано однієї німецькою компанією, але на цей раз Volkswagen (досить згадати Golf 8).

В іншому щодо інтер’єру поки рано робити які-небудь висновки: за якістю пластика очевидно, що багато елементів зроблені за обхідною технологією. Не додають естетики дроти, що стирчать звідусіль.

Кузов автомобіля поки замаскований, хоча вже можна розгледіти збільшені «ніздрі» і більш тонкі фари.

BMW 2-Series Active Tourer буде базуватися на платформі передньопривідної UKL2, яка застосовується в 1-Series, X1 і X2. Компактвен повинен стати трохи просторішим. Покупці зможуть вибирати між переднім і повним приводом, 6-ступінчастою «механікою» і 8-швидкісним «автоматом».

Прем’єра автомобіля повинна відбутися пізніше в 2020 році.

Нагадаємо, перше покоління моделі дебютувало в 2014-му. Тоді 2-Series Active Tourer стала першою передньопривідною BMW.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти