Kia Sportage отримає «дуже чорну» версію

Для популярного кросовера Kia можна буде придбати пакет Nightfall Edition.

Компанія Kia збирається підняти попит на кросовери Sportage за допомогою «дуже чорної» варіації Nightfall Edition. Декоративний пакет буде пропонуватися для Sportage 2021 модельного року для північноамериканського авторинку в деяких модифікаціях і обійдеться приблизно в 1000-1300 доларів.

Про швидку появу Kia Sportage Nightfall Edition розповіли на порталі CarsGuide, посилаючись на інсайдерів. За очікуваннями відмінності від стандартних Sportage зведуться до заміни хромованих деталей на чорні глянсові, установці інших затемнених логотипів, унікальних 18-дюймових антрацитових дисків і тонованої оптики.

Першим варіант Nightfall Edition отримав повнорозмірний позашляховик Telluride – стайлінг-пакет пропонується для авто в середніх комплектаціях і коштує 1295 доларів. Такий же декор для «молодшого» Sportage навряд чи стане дорожчим.

Схоже, компанія Kia поєднає розширення лінійки північноамериканських Sportage з локальним оновленням, яке приурочене до 2021 модельного року. Може бути доопрацьована мультимедіасистема і навігація, стане ширшим список стандартних опцій і переглянуте оснащення.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти