Боснійські умільці створили дуже точну репліку Tesla Cybertruck

Боснійські ентузіасти зробили, мабуть, саму правдоподібну репліку гучного електричного пікапа Cybertruck, виробництво якого не почала ще й сама Tesla, компанія — творець моделі.

Фотографії машини опубліковані в соцмережі Instagram. Інформації про неї дуже мало, але, як повідомляє видання Insideevs, базується вона на шасі Ford Raptor. Довжина пікапа сягає близько шести метрів, крім того, у репліки дуже схожі на оригінал зовнішні панелі кузова (вони виконані зі сталі, хоча Tesla обіцяла використовувати у виробництві Cybertruck нержавійку), світлотехніку, а також колісні диски. Відсутні у саморобного автомобіля і дзеркала (ймовірно, замість них встановлені мініатюрні камери), хоча європейське законодавство все ще вимагає їх присутності, і репліка, таким чином, явно порушує правила дорожнього руху.

В інтер’єрі машини домінує мінімалізм. Передня консоль обшита текстурою під мармур, праворуч від водія встановлений широкоформатний дисплей в стилі Tesla Model 3. Також на себе звертають увагу кермо, виконане у формі штурвала, масивні шкіряні сидіння і великий панорамний дах.

Tesla збирається виробляти електропікап Cybertruck на новому заводі в Остіні (штат Техас, США). Крім Cybertruck на цьому майданчику планують випускати електромобілі Model 3 і Model Y для потреб східних штатів США. Завод займе величезну ділянку землі (809,3 га) з видом на річку Колорадо.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти