Suzuki Jimny повертається у вигляді двомісного автомобіля 4×4

Невеликий позашляховик перетворився на легкий комерційний автомобіль після відмови від пасажирської версії через норми викидів, пише – Avtocar.

Лише через два місяці після того, як Suzuki Jimny офіційно надійшов у продаж, він повернувся, але на цей раз він буде доступний тільки в якості комерційного автомобіля.

Японський виробник підтвердив, що його міцний маленький позашляховик буде знятий з продажу в пасажирському виконанні ще в липні через негативний вплив на середній рівень викидів CO2 для автопарку бренду.

Однак, позиціонуючи його як комерційний автомобіль, він буде підлягати менш суворим середнім цільовим показникам Європейського Союзу (147 г / км у порівнянні з 95 г / км для легкових автомобілів), що допоможе Suzuki знизити можливі штрафи ЄС.

Тому не дивно, що в Jimny немає ніяких реальних механічних змін. Він як і раніше оснащений тим же 100-сильним 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном без наддуву, оснащений трьохважельною жорсткою підвіскою моста.

Замість цього зміни зосереджені на інтер’єрі: два задніх сидіння замінені на рівний вантажний відсік об’ємом 863 літри – на 33 літри більше, ніж у пасажира Jimny. Також є захисна перегородка, що запобігає потраплянню вантажу в передній відсік.

В Україні автомобіль Suzuki Jimny нікуди не пропадав, та залишається пасажирським.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти