Маск передумав: Tesla відклала будівництво зарядних станцій в Україні

Можливо в майбутньому в Україні все ж таки будуть встановлені зарядні станції Tesla Supercharger, але чекати їх раніше 2022 року не варто.

Про те, що в Україні можуть з’явитися зарядні станції Tesla заговорили ще в грудні 2018 року, коли нашу країну було включено до мапи розвитку мережі Supercharger. Тоді навіть Ілон Маск підтвердив інформацію щодо намірів компанії вже у 2019 році заряджати електрокари по всій Європі “від Ірландії до Києва”.

Але дива не сталося і встановлення електрозарядок так і залишилось в планах. Зараз стало відомо, що в компанії перенесли термін встановлення на 2022 рік.

“Як би не прикро було це визнавати, але в приватному листуванні співробітник компанії Tesla Стівен Альтман-Річер (з департаменту розвитку бізнесу) повідомив нам, що компанія не має намірів будувати в Україні зарядні станції Tesla Supercharger до 2022 року, незважаючи на плани зробити це значно раніше”, – повідомила Марина Китіна, експерт транспортних інновацій в Офісі реформ при Міністерстві інфраструктури України на круглому столі “Електромобілі Made in Ukraine: міф чи реальність?” за організації Федерації автомобільної галузі України та Київського міжнародного економічного форуму.

Читайте також: У власника «Tesla» розвалилася підвіска під час руху по автобану

Джерело autogeek.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти