Кабмін може перенести введення штрафів за “євробляхи”

Кабінет Міністрів України може відтермінувати введення в дію постанови, що дозволяє нацполіції штрафувати водіїв авто з іноземною реєстрацією.

Про це в ефірі телеканалу “Україна 24” розповів народний депутат від партії “Слуга народу” Юрій Камельчук, інформує Твоя МАШИНА.

“У нас є шанс зрозуміти один одного. На понеділок заплановано комітет, де розглядатимуть це питання з паном Гетманцевим (голова податкового комітету Верховної Ради – ред.). У вівторок також повинна бути зустріч з так званими євробляхерами. До речі, звернення до Кабінету міністрів про відтермінування постанови про зупинення автомобілів на іноземній реєстрації подав я, 15 або 18 депутатів підписали, це повинно бути у прем’єр-міністра”, – зазначив народний депутат.

Також він розповів, що “слуги народу” обговорювали це питання з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем:

“Він погодився, що потрібно це відтермінувати, принаймні до грудня, і встигнути напрацювати цей законопроект. Не зовсім справедлива ситуація, що 70% розмитнили автомобілі, інші ні. Це говорить про те, що немає достатньої кількості грошей в українців, щоб сплатити цей акциз. Про акциз якраз треба поговорити на комітеті”.

Читайте також: В Україні активно штрафують власників “Євроблях”

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти