Volkswagen підняв кросовер ID.4 в нічне небо: відео

Німецька марка задіяла 2000 дронів, які показали неймовірне нічне шоу.

Глобальна версія електричного кросовера Volkswagen ID.4 дебютувала два місяці тому, варіант для ринку Піднебесної представили тільки минулого тижня. Причому китайським покупцям запропонували відразу дві модифікації моделі – ID.4 Crozz і ID.4 X, які відрізняються дизайном і характеристиками. Для того, щоб залучити якомога більше уваги до новинок, Фольксваген провів неймовірне світлове шоу.

У нічне небо Китаю підняли одночасно 2000 дронів, оснащених світлодіодними елементами. Спочатку дрони розсипалися по небу, як зірки, а потім сформували величезний логотип VW. Для посилення ефекту їх підсвічували знизу ліхтарі і лазери, утворюючи неймовірні комбінації. Слідом за лого вони утворили планету Земля, а потім і електромобіль VW ID.4, який височів на п’єдесталі. Фігури і ракурси змінювалися кожну секунду, попутно супроводжуючись слоганами і інформацією про новинку. Шоу вийшло дуже видовищним і нестандартним.

Нагадаємо, що виробництво ID.4 X буде налагоджено на заводі SAIC-Volkswagen в Китаї. Його можна дізнатися за модернізованими бамперами, новим фарам з іншою графікою і злегка збільшеним габаритам. Електричний ID. Crozz не відрізняється від глобальної моделі. Обидва кросовера оснащені електромотором з віддачею в 204 к.с., який розміщується на задній осі. Пізніше на ринок вийде повнопривідна версія. Запас ходу складає 520 км.

Читайте також: Nissan показав перше зображення нового Qashqai

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти