Китайський пікап Great Wall визнаний небезпечним для життя

Пікап Great Wall Steed 5 для південноафриканського ринку отримав за версією міжнародної асоціації Global NCAP за безпеку нуль зірок з п’яти.

Міжнародна Global NCAP, яка проводить незалежні краш-тести моделей, оцінила безпеку китайського пікапа Great Wall Steed 5 у виконанні для південноафриканського ринку. Відзначимо, що краш-тесту піддали базову комплектацію пікапа. Так, базова версія Great Wall Steed 5 для ПАР не має подушок безпеки, антиблокувальної системи гальм і функції розподілу гальмівних зусиль EDB. Вартість такої машини на південноафриканському ринку становить 202 тис. рендів, це близько 300 тисяч гривень за актуальним курсом.

Під час краш-тесту експерти Global NCAP зімітували зіткнення Great Wall Steed 5, в якому знаходилося чотири манекена, з бар’єром, що деформується на швидкості 64 км / год. Під час самого зіткнення манекен водія вдарився головою об кермо, а передній пасажир був відкинутий на торпедо. Задні пасажири, які імітували дітей, також отримали серйозні травми.

При цьому експерти відзначили, що і сам салон пікапа серйозно був деформований після удару, з чого був зроблений висновок, що навіть наявність подушок безпеки в цій комплектації не допомогло б уникнути серйозних травм людей. У підсумку, пікап Great Wall Steed 5 для південноафриканського ринку отримав за безпеку нуль зірок з п’яти можливих.

Читайте також: Найпопулярніший кросовер у світі провалив лосиний тест

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти