На яких суперкарах їздять депутати Ради: фото і подробиці

Журналісти видання “Страна” з’ясували на яких елітних автомобілях їздять українські парламентарії, інформує Твоя МАШИНА.

Серед автопарку депутатів зокрема можна побачити Ferrari, Tesla, Maserati і ін., всі ці авто вказані в деклараціях депутатів.

Народний депутат від партії “Європейська солідарність” Сергій Алексеєв має спорткар Ferrari 458 Italia 2011 року, яка розганяється до 325 км/год. Над розробкою цієї моделі, крім інженерів, приймав участь Міхаель Шумахер. В декларації не вказана вартість, але зараз авто тих років продають за 4,25 млн гривень.

Дмитро Разумков – спікер Верховної Ради України їздить на електрокарі Tesla S 2017 року. Вона задекларована на дружину, а її вартість вказали 750 тисяч грн. Максимальна швидкість електрокара – 322 км/год.

Костянтин Бондарєв – народний депутат від партії “Батьківщина” має Mercedes-Benz G 55 AMG, який ще всі називають як “кубик”, вартістю близько 1,5 млн грн. Крім цього авто, в автопарку парламентарія є ще десяток дорогих автомобілів: Bentley і Jaguar, кілька позашляховиків Toyota.

Парламентарій Анатолій Урбанський має у власності незвичайну модель Bentley Bentayga 2016 року випуску, яка оцінюється в 2,64 млн. Незважаючи на свої габарити, цей преміальний кросовер розганяється до 301 км/год.

Член депутатської групи “Довіра” Геннадій Вацак має автопарк з 11 автомобілів, серед яких є Maserati QuattroPorte 2014 року вартістю 2,45 млн. Цей суперкар легко розганяється до 300 км/год.

Читайте також: Названо авто з великим пробігом, які можна сміливо купувати: будуть служити довго

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти