Новий «ультрабюджетний кросовер» Renault Kiger дістався до дилерів

Компанія Renault починає продаж нового бюджетного кросовера Kiger в Індії, повідомляє «Твоя МАШИНА».
Скоро у дилерів з’являться перші автомобілі цієї моделі.

Серійна версія Renault Kiger була представлена ​​в кінці цього січня. Модель дуже доступна за ціною і створена спеціально для ринків, що розвиваються.

Виробники кажуть, що модель розроблялася так, щоб виглядати солідніше і крупніше, ніж є насправді.
Kiger побудований на тій же платформі CMF-A +, яка вже послужила основою для кросоверів Nissan Magnite і Renault Triber.

У довжину автомобіль досягає 3991 мм, ширина становить 1750 мм, а висота – 1600 мм. Колісна база дорівнює 2500 мм. Авто йде з 1-літровими бензиновими двигунами: в атмосферній версії потужність складає 72 к.с., а турбонаддув працює з віддачею в 100 к.с.

Перший мотор йде з 5-ступінчастою «механікою» або «роботом». Другий працює в зв’язці з 5-ступінчастою МКПП або безступінчатим варіатором. Привід передній, трансмісія 4×4 не передбачена, але на бездоріжжі повинен допомагати кліренс в 205 мм.

У салоні виділяється медіасистема з дисплеєм діагоналлю 8 дюймів і повітряний фільтр, що не пропустить всередину частинки розміром 2,5 мікрона або менше.

Виробництво в Індії вже ведеться на повну. До речі, довжина, не доходить до 4 метрів, зроблена не просто так. В Індії машини довше 4 метрів оподатковуються.

Поки що кросовер можна придбати тільки в Індії, але до кінця року поставки будуть здійснюватися і в інші країни.

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти