Бюджетний кросовер від Renault вперше виїхав на дорожні тести в камуфляжі

Renault продовжує модернізувати модельний ряд. Раніше компанія заявила, що переходить на випуск електромобілів. Однак це плани середньострокової перспективи. Поки необхідно зайнятися модернізацією найбільш затребуваних моделей. Кросовер Kadjar другого покоління вже спіймали на дорозі.

Модель вийшла на ринок в 2015 році і з тих пір піддалася одному оновленню. Кросовер трохи застарів візуально і технічно, але скоро це виправлять. Перші прототипи в щільному камуфляжі виїхали на дорожні тести, де і були спіймані фотошпигунами. Новинка отримала повністю перероблену передню частину з тонкими світлодіодними фарами, широкою радіаторную решіткою і іншим бампером. На кормі з’явився великий спойлер і більші п’яті двері.

Новий кросовер, як і його попередник, базується на платформі Nissan Qashqai, цей японський SUV дебютував нещодавно. Ніссан приріс в розмірах і отримав гібридні силові агрегати. Ймовірно, французький брат також стане більше і екологічніше, адже вписатися в жорсткі норми по викидах СО2 з традиційними моторами стає складніше. Крім того, йому обіцяно збільшений дорожній просвіт.

Очікується, що дебют нового Renault Kadjar відбудеться в другій половині 2021-го, а продажі почнуться в кінці цього або на початку наступного року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти